Teaterföreningen Va' Du Vill

SÅSOM I EN SPEGEL
Onsdag 7 november kl. 19.00
Kulturhuset Sävsjö, Röda Kvarn

Scenversionen av Ingmar Bergmans Oscarsvinnande Såsom i en spegel. Regionteatern Blekinge & Kronoberg bidrag till Bergmanåret 2018.

Såsom i en spegel skildrar en familj under tjugofyra intensiva timmar. Det är ett högintensivt kammarspel om längtan efter att bli sedd, och oförmågan att se andra.

Se Malin Mases Arvidsson i rollen som Karin omgiven av sin självupptagne far, författaren David, Bengt Dahlberg, maken Martin, Mattias Silvell och lillebror Minus,Jonas C Wahlström.

Regi:Johan Knattrup Jensen.

Biljettpris: 200 kr ordinarie, 160 kr för medlem och 100 kr ungdom. Biljettförsäljning börjar en timme före föreställningen i kassan

Biljettinfo:

Biljettförsäljning börjar en timme före föreställningen i kassan eller boka genom att kontakta Gunilla Johansson, tel. 0708 188 315, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Biljettpris: 200 kr, medlem 160 kr och ungdom 100 kr

Välkomna!

 

 

 

Jag tog vägen bort från kartan                 

Datum: 2019-02-03

Afternoon tea kl. 15.00

Plats:Torsets skola, Torset

En kärleksfull hyllning till livet

En humoristisk, djupsinnig och hoppfull föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är för sent att hitta nya vägar. Man

ritar upp en karta över sitt liv. Men vad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? Om ljuva drömmar, brustna illusioner och

modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.

Text och musik av bl.a. George Gershwin, Lisa Ekdahl och Mikael Wiehe.

Med Sara Lindh och Krister Jonsson                                                                                                                                                                              Biljetter kan köpas i kassan vid föreställningen.  

 

Info om teaterföreningen Vá Du Vill

Teaterföreningen Va' Du Vill är en förening där du är välkommen som medlem. Vi är idag ca 90 medlemmar. Som medlem får du ett scenpass som berättigar dig till rabatt både vid våra föreställningar samt vid andra föreställningar i Riksteaterns regi ute i landet.

För mer info eller om du vill bli medlem - vänd dig till:
Gunilla Johansson, telefon 070 818 83 15 eller 0382-618 36,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Annika Rosling, telefon 070 541 45 09
Margareta Björkman, telefon 070 973 22 89

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Välkommen till våra föreställningar!

Föreställningarna börjar 19.00 om inget annat angivs.
Biljetter säljs en timma före föreställningen.

http://savsjo.riksteatern.se/

 

 http://www.riksteatern.se/