Evenemangskalendern

På Kulturhuset har vi konserter med stora artister, festival, pubkvällar med trubadurer, teater, pensionärsdanser och musikcaféserier. Roliga, spännande och underhållande evenemang i Jönköpings Län.

jul05

Stacie Collins

Stacie Collins

Semesterfest på Kulturhuset!

Vi är glada att kunna presentera Stacie Collins Nashville Usa  på scen under denna kväll.

Stacie med band besökte oss senast i oktober-18 under helgen Blues & Visa & lite till... ett uppträde som det pratas mycket om. En show med otroligt mycket energi och glädje. Missa inte detta tillfälle !

aug29

Dä går mot nya tider... Så dä gör

Dä går mot nya tider... Så dä gör

Nu släpper vi biljetterna till vårt nya vandringsspel i Komstad   Dä går mot nya tider... Så dä gör  är ett vandrande skådespel, som utspelar sig i den gamla hantverksbyn Komstad, 3 km utanför Sävsjö. Publiken förflyttar sig mellan de olika spelställena. Häktet, gästgiveriet, kvarnen, affären, ramsågen, och cirkelsågen är några av de platser som besöks i spelet, och alla miljöer är som de var i början på 1900-talet. Alla medverkande (ca.50 pers.) är naturligtvis klädda i tidstypiska kläder. Huvudarrangör är Kulturhuset i Sävsjö.

Boka biljetter kulturhuset 0382-142 00 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna!