Evenemangskalendern

På Kulturhuset har vi konserter med stora artister, festival, pubkvällar med trubadurer, teater, pensionärsdanser och musikcaféserier. Roliga, spännande och underhållande evenemang i Jönköpings Län.

maj30

Sopplunch

Sopplunch

Med början tisdag 7 mars anordnar Kulturhuset i Sävsjö
sopplunch mellan 12.00 - 13.30.

Kom in och ät en välsmakande soppa, runda av med en kopp kaffe, pris: 80kr.

Tisdagar jämna veckor:
7 mars, 21 mars, 4 april, 18 april, 2 maj, 16 maj, 30 maj.

maj30

Filmen om badrock

Filmen om badrock

Filmen om Badrock visas kl 14.00 - tisdag  30/5..

 

I en hitkavalkad framförd med gräddan av Sveriges artister genom 30 år så navigerar Björn och hans vänner oss genom den unika upplevelse som Badrock var i Sommarsverige under åren 1986 till 1992. 2016 återuppstod Badrocken för en sista gång 30 år senare och då med större produktion än någonsin, samt ett gäng än mer vitala artister som åter fick köerna att ringla utanför Borgholms slottsruin och sommarens publik att dansa under sju sommardagar i augusti. I filmen om Badrock så får du se ett artisteri genom 30 år på bättre plats än du hade sett det live och med perfekt ljud, så klappa med, sjung och njut av alla klassiker som går loss i biosalongen. Mellan låtarna så möter vi Björn och alla hans artistkollegor backstage, på Ölands-utflykter och fest. 

 

I rollerna: Björn Skifs, Anders Berglund, Tommy Nilsson, Per Gessle, Marie Fredriksson, Lena Philipsson, Lisa Nilsson, Sanne Salomonsen, Louise Hoffsten, Anne-Lie Rydé, Nina Söderquist, Mats Ronander m.fl.
 

Regi - Mats Jankell
Speltid - 2 tim 0min
Genre - Dans och Musik
Från - Barntillåten

Pris: 100:-

sep27

Pensionärsdans med Memorys

Pensionärsdans med Memorys

Onsdag 27 september klockan 17.00 - 20.30

Välkomna!

okt25

Pensionärsdans med Sonic

Pensionärsdans med Sonic

Onsdag 25 oktober klockan 17.00 - 20.30

Välkomna!

nov22

Pensionärsdans med Orient

Pensionärsdans med Orient

Onsdag 22 november klockan 17.00 - 20.30

Välkomna!

dec02

Julkonsert i Juletid

lördag, 02 december 2017

Julkonsert i Juletid

Christer Sjögren stjärnvokalist i I Juletid 2017!

Gästsolisten i I Juletid 2017 är Christer Sjögren! Christer behöver egentligen ingen närmare presentation, men hans engagemang inom inte minst julmusik och andlig musik borgar för en julkonsert utöver det vanliga!

Fjolårets I Juletid-turné blev en formidabel succé med drygt 60 utsålda konserter över hela landet. Så det är med glädje vi hälsar Christer Sjögren välkommen tillbaka som gästsolist även detta år!
Naturligtvis är ständiga medlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda  och Sävsjö Kyrkokör med som vanligt i denna den femtonde upplagan av Sveriges mest omfattande musikresa i julens tecken.
Samma konsert-trio i år alltså, men med nya melodier och arrangemang. Omsorgsfullt utvalda sånger ur den traditionella repertoaren av känd profan och sakral julmusik.

 

Köp din biljett här

dec13

Pensionärsdans med Gott o blandat

Pensionärsdans med Gott o blandat

Onsdag 13 december klockan 17.00 - 20.30

Välkomna!